Infinibricks

Назад

InfiniBricks

InfiniBricks е следващо поколение модел на IaaS за изграждане на частни облачни решения. То предоставя изцяло интегрирано решение, включващо изчислителен ресурс, мрежови ресурс, дисков капацитет и управление като нает ресурс, покривайки всички аспекти за стартиране на частен облак, в рамките на минути. InfiniBricks е решение, обединяващо хардуер, софтуер, поддръжка и сервизиране в модел „всичко в едно“.

 • Какво представлява InfiniBricks

  InfiniBricks предоставя конвергирана инфраструктура, която заменя архитектурата на традиционните дейтацентрове, изградени с отделни сървъри, дискови системи и мрежови устройства. 

  • Частен облак във вид на управляема услуга
  • Напълно интегрирана платформа
  • Заплаща се на база на използваните ресурси: процесори, памет и дисково пространство
  • Пълно управление, поддръжка и администрация от Стоун Компютърс

  architecture

   

   

   

  Стартирайте Вашия нов виртуален дейтацентър в рамките на минути

  В рамките на няколко минути, само с няколко кликвания, Вашият дейтацентър може да бъде проектиран, изграден, провизиран и напълно работещ, включвайки всичко: сървъри, дискови масиви, IP адреси и др. Освен това, разходите за InfiniBricks са точно толкова, колкото сте предвидили. InfiniBricks е технология, която се адаптира към вашите изисквания, а не обратното.

  InfiniBricks

  • Позволява бързо инфраструктурно провизиране за производствени натоварвания;
  • Оптимизиран е за хостинг приложения, които изискват сигурна, съвместима и оптимизирана високопроизводителна инфраструктура;
  • Осигурява платформа за разработване, проектиране и внедряване на облачни приложения.

   

  Опростено ценообразуване

  Давайте по-малко и получавайте повече от Вашия IaaS частен облак. Възползвайте се от най-доброто съотношение цена/производителност - с плащане тип „pay-as-you-go“, на месечна база. Без предварителни плащания! Без скрити такси! Нашият ясен, прост модел на ценообразуване елиминира последващи изненади и се основава на 3 известни стойности: Процесорни ядра + Оперативна памет + Дисков капацитет.

   

  Бизнес Ползи

  InfiniBricks с лекота интегрира изчислителна и дискова инфраструктура в едно решение, реализирано като надграждащ се клъстер. Това намалява нуждите от захранване и пространство, и елиминира комплексността. Вградената виртуализация прави управлението наистина лесно, измествайки фокуса обратно към приложенията. InfiniBricks предоставя „невидима“ инфраструктура от следващо поколение, чрез интегриране на дисков капацитет, изчислителна мощ и виртуализация, в готово за използване конвергирано решение. InfiniBricks дава възможност на IT-та да се съсредоточат върху приложенията и услугите, които са водещи за техния бизнес.

  IT средата се нуждае от дейтацентър инфраструктура от следващо поколение, която предоставя подобни на облачните услуги от икономическа гледна точка и от гледна точка на гъвкавост, но със сигурността и надеждността на конвенционални решения.

   

  Ползи за Вашия бизнес:

  • Неограничена скалируемост: надграждане на инфраструктура, предсказуемо и без ограничения

  • Бърза възвръщаемост на инвестицията: Кратко време за възвръщане на инвестицията по закупуване, внедряване и управление.

  • Малки размери: До 90% икономия от захранване, охлаждане и пространство, стартиращ от 2U форм-фактор.

  • Време за IT иновации: свободни IT ресурси, за да се фокусирате върху важни бизнес инициативи и иновации

  • Ниски разходи: 40-60% намаляване на общите CapEx и OpEx разходи.

  InfiniBricks е идеалната IT инфраструктура за внедряване на частен облак. InfiniBricks ускорява преминаването на вашата организация към облака, превръщайки Вашия дейтацентър в гъвкав и мащабируем актив. InfiniBricks обединява сървърни, дискови и мрежови ресурси в едно решение, пренасяйки предимствата на най-добрите технологии към enterprise частен и хибриден облак, за всеки мащаб. Получавате възможност за поддържане на множество натоварвания, всяко със своите уникални нужди за изпълнение, на същата платформа.

  Свържете се с нас