Мисия

Назад

Ние от Стоун вярваме, че пред нас няма граници!

 • В ролята си на системен интегратор, доставчик на облачни и управляеми услуги, както и на стратегически консултант, мисията на Стоун Компютърс е да предостави на своите клиенти IT технологии, които да оптимизират бизнеса им. Ние, от Стоун, имаме желанието, потенциала, ноу-хау и експертизата, за да ви предложим оптимално решение с иновативен подход на разумна цена.

  От основаването на компанията през 1995 г., ползата, която прибавяме към бизнеса на нашите клиенти е основният фактор, който ни води напред.

  Нашите ценности:

  • Стремим се към съвършенство – търсим съвършенството в работата си всеки ден. Работната ни етика ни учи да не се страхуваме от предизвикателства, да бъдем креативни и проактивни.
  • Ценим клиента – фокусирани сме над това да разбираме нуждите на своите клиенти. Защото нашите клиенти са и наши партньори. Нашите клиенти винаги разчитатат на персонален подход.
  • Вярваме, че доверието е важно. Затова то е съпътсвтваща част от нашите бизнес начинания.
  • Вярваме в хората – непрестанно мотивираме нашите служители да се развиват професионално. Стоун участва в инициативи за кариерно развитие за студенти и млади специалисти в областта на компютърните технологии и бизнес анализите като част от дългосрочна стратегия за развитие на пазара.

  Стоун е изградила вътрешна култура на съпричастност, качество на услугите и споделяне на опит, за да предостави на екипа си най-добрата работна среда и по този начин да привлече най-добрите таланти, които да се включат в екипа на компанията. Съвместната работа и подкрепа са задължителни.

  Ние вярваме, че най-голямото ни богатство са нашите служителите – те са креативни, амбициозни и винаги любознателни за новостите в сферата на технологиите. Освен това, служителите на Стоун винаги търсят най-добрия метод за изпълнение на задачата. Не се страхуват от иновациите, не се страхуват да изграждат индивидуални ИТ решения, които да отговарят перфектно на Вашия бизнес. В своята ежедневна работа, ние мениджърският екип, вдъхновяваме нашите служители да дават най-доброто от себе си.