Новини

Новини

Назад

Стоун Компютърс празнува 20 години

Стоун Компютърс АД отпразнува 20-та си годишнина със специално събитие в столичния The Residence Exclusive Club, на което събра дългогодишните си партньори и клиенти, дипломати и представители на институциите. Българската компания вече две десетилетия предлага експертни услуги в процеса на създаване, подобряване и усъвършенстване на корпоративната ИТ среда.
От основаването си през 1995 г. Стоун Компютърс, която прилага най-новите технологии в съответствие с международните стандарти, следва постоянна стратегия за усъвършенстване и утвърждаване на пазара в областта на ИТ технологии. Вече 20 години компанията е сред лидерите в системната интеграция на българския пазар.
„Стремежът да доставим най-добрата възможна услуга на клиентите си бе движещата сила, която ни води към прогрес и развитие от 95-та година досега. Същият този стремеж е и това, което ще е двигателят на нашата работа и през следващите поне 20 години.“, каза Александър Аврамов, изпълнителен директор на Стоун Компютърс.
Фокусът на компанията е насочен към облачните решения и управляемите услуги, като стремежът на Стоун Компютърс е да запази и затвърди своята позиция на едноличен лидер при тях. Доказателство за постигнатите резултати в тази област е присъединяването на банка и застрахователна компания в облачната среда на Стоун, а все повече корпоративни клиенти й се доверяват за изграждането и поддръжката на техните комплексни ИТ среди.