Партньори

 • Pure Storage

  Pure Storage ускорява възможностите, трансформирайки бизнесите по начин, по-рано невъзможен. Технологичен пробив за команиите, базиран изцяло на софтуер, all-flash технология за дискови подсистеми, в комбинация с достъпен клиентски модел предоставя на бизнеса и ИТ трансформация за клиентите, чрез драматично увеличение на производителността и ефективността при ниски разходи. С представянето на Pure на водещата компания за тестове Net Prompter Score, клиентите на Pure са сред най удовлетворените в света, и включват големи и средни организации измежду редица индустрии. С Pure Storage, компаниите прудоляват границиите на възможностите за да станат по-бързи, по-умни и по-иновативни.

 • Hitachi

  Hitachi Data Systems изгражда управлението на информацията и решения за социална иновация, които помагат на бизнеса да успее, а дружествата да бъдат по-безопасни и интелигентни. Ние се фокусираме на голямото количество информация, която предлага истинска стойност – това което ние наричаме „Интернет на нещата“. Нашата ИТ инфраструктура, анализи, съдържание, облачни решения и услуги движат стратегическия мениджмънт и анализи на информацията в света. Единствено Hitachi Data Systems интегрира в себе си най-доброто от информационната и операционна технология от всички комапнии, част от семейството на Hitachi, за да достави изключителен поглед, от който бизнесът и обществото имат нужда, за да се трансформират и да процъфтяват. Ние свързваме това което работи днес с това което предстои. HDS.com

 • Commvault

  Решенията за защита и управление на информацията на Commvault предоставят на средните и големи предприятия навсякъде по света значително по-лесен начин да се възползват от ползите от тяхната информация. Всички приложения за защита от край до край и управление на информацията предлагат гъвкави възможности за внедряване и, освен това, са изградени на същата платформа. Като резултат на това, те си приличат изцяло – изглеждат по един и същи начин и работят еднакво. Commvault може да помогне на компаниите да съхраняват, да използват и да имат достъп по тяхната информация, навсякъде и по всяко време, превръщайки информацията в мощен стратегически инструмент. • Опазване Просто е: с Commvault данните на клиентите са защитени и на сигурно място. • Достъп Виртуалният формат с пълно индексиране означава, че търсите актуално съдържание и това ви гарантира най-непосредствения достъп в индустрията. • Съобразяване Произвеждайте, извличайте и разглеждайте цялата откриваема информация при поискване от ваша страна. Без да чакате! • Споделяне Поемете контрола чрез сигурно споделяне на файлове във вашата компания навсякъде и по всяко време.

 • JUNIPER NETWORKS

  Ние, в Juniper Networks, вярваме, че мрежата е единственото, най-велико „превозно средство“ за знание, разбиране и човешко постижение, което светът познава. Голямата задача да се предостави нова мрежа за следващото десетилетие се базира на креативността и ангажираността на нашите хора.

 • Lenovo

  Lenovo е най-бързо развиващата се компания за компютри през последние 4 години, но тя е много повече от компания за компютри. Бизнесът на Lenovo е базиран на продуктова иновация, високо ефективна световна верига на доставките и силно стратегическо изпълнение. Компанията развива, произвежда и продава надежди, висококачествени, сигурни и лесни за употреба технологични продукти и услуги за клиенти, които искат технология, която прави повече. Lenovo оперира в 46 лаборатории на световно ниво включително изследователски центрове в Йокохама, Япония; Пекин, Шанхай, Вухан и Шенжен, Китай; Северна Каролина в САЩ. Продуктовата линия включва легендарните брандирани Think и Idea компютри, сървъри, работни станции, мобилни устройства, включително таблети и смартфони.

 • Dell

  Повече от 30 години, Dell играе важна роля в трансформирането на изчислителна техника, позволяваща по-достъпен и по-широко разпространен достъп до технологии по целия свят. Днес, Dell предлага технологични решения за всеки човек във всяка възраст и във всяка професия - от 4-годишен в начално училище до системен администратор на центровете за данни до CIO на глобална корпорация. През последните години, Dell се очертава като нова фирма. Ние разполагаме с най-силното до сега портфолио от продукти и услуги, придобили сме значителни нови умения и способности, реорганизирали сме нашите операции, оптимизирахме нашата глобална верига за доставки и изградихме екип от световна класа за управление – всичко, за да предоставим решения с най-добрите възможни качество, лекота за употреба и гъвкавост.


 • Qlik

  Qlik е компанията, която стои зад продукта QlikView – водеща платформа за Business Discovery, която осигурява бизнес интелект (BI). Qlik е основана през 1993 г. в Швеция с цел решаване на критични бизнес проблеми за организации от всякаква големина. Има над 30 000 клиенти в близо 100 държави. Qlik се намира в класацията на сп. Форбс за най-бързорастящи компании в Америка, редом с Apple и LinkedIn. QlikView е ново поколение бизнес интелиджънс платформа поставила моста върху пропастта между традиционните BI решения и самостоятелните офис приложения, позволявайки на потребителите да намират нови пътища и да правят нови открития. Qlik работи с това, с което разполагате, доставяйки широк набор от нови BI възможности – едно изцяло ново ниво на анализ, вникване и стойност на натрупаните данни в съчетания с чисти, прости и ясни потребителски интерфейси.

 • Palo Alto Networks

  Palo Alto Networks е следващо поколение защитна стена, водеща нова ера в кибер сигурността чрез безопасното „позволяване“ на приложения и предотвратяване на кибер нарушения от хиляди световни организации. Създадена чрез иновативен подход и силно диференцирани възможности за предотвратяване на кибер заплахи, нашата платформа за сигурност далеч превъзхожда познати и утвърдени продукти. Намерете повече информация на: www.paloaltonetworks.com.

 • Cisco

  Cisco е световен лидер в областта на мрежовото оборудване и решения. Компанията продава мрежово оборудване и софтуерни технологии за маршрутизиране, суичинг и оптики и IP базирани решения. С повече от 35,000 служители на пет контитента, CISCO се превърна в синоним на интернет и фактор за производителността на Интернет бизнес решенията. Cisco е ангажирана да създава връзки, които са по-умни, изградени с интелигентна мрежа за обслужване, по-бързи, от гледна точка на тяхното изпълнение, по-дълготрайни, с подход към поколенията и еволюционна инфраструктура. Това диференциране помага на Cisco да запази целостта на своите най-добри продукти и да подсигури тази неприкосновеност, като основа на глобалните системи, които развива.

 • Citrix

  Citrix предвожда прехода към софтуер, дефиниращ работното място, обединяващ виртуализация, мобилен мениджмънт, мрежова свързаност и SaaS решения, за да подпомогне ефективността на новите подходи на бизнеса и хората. Решенията на Citrix подсигуряват бизнес мобилност в сигурна и мобилна работна среда, позволяваща на хората постоянен достъп до приложения, десктопи, данни и комуникации на всяко устройство през всеки network и cloud. С годишни приходи за 2014 от $3.14 билиона, решенията на Citrix се използват в повече от 400,000 организации и от над 100 милиона потребителни глобално. За повече информация: www.citrix.com.

 • Huawei

  Изразявайки своите силни R&D способности и изчерпателна техническа експертиза, стратегията на Huawei в корпоративната сфера се фокусира върху тясно сътрудничество и интеграция с партньори, за доставяне на широк спектър от високоефективни решения с фокус върху клиента и услуги в областта на ИКТ, които се основават на дълбоко разбиране нуждите на клиентите.В съответствие със стратегията ни, ние предлагаме широка гама от иновативни ИКТ решения, които обслужват глобални вертикални индустрии и корпоративни клиенти, представители на сфери като правителството и публичния сектор, финансите, транспорта, енергетиката, големи предприятия и малки и средни предприятия (МСП). Портфолиото ни обхваща корпоративни мрежи, Unified Communications & Collaboration (UC & C), cloud computing и дейта центрове, корпоративен wireless, енергийна мрежа и инфраструктурни услуги. Научете повече на http://e.huawei.com/en.

 • Lexmark

  От 1991 г. Lexmark е признат и ценен лидер в решенията за изображения и печат, който помага на хора и организации да подобрят процесите и намалят разходите си. Отличените с награди технологии за изображения и печат на Lexmark продължават да се развиват, тъй като светът става все по-цифров и по-свързан с мрежата. Lexmark предлага продуктите и услугите си в повече от 170 държави и е световен лидер, признат от много от водещите фирми анализатори на пазара в сектора на технологиите. Също така от 2010 г. насам Lexmark придоби и интегрира няколко стратегически софтуерни компании, като по този начин обогати гамата от предложения на фирмата с новаторски софтуерни решения. Днес фирмата се конкурира на ключови развиващи се пазари, които включват управляемии услуги за печат, интелигентно заснемане, управление на корпоративно съдържание, управление на съдържание за здравеопазването, автоматизиране на финансови процеси и корпоративно търсене – всички тези услуги целят да помогнат на клиентите на Lexmark да свържат служителите си с най-подходящата информация в момента, в който им е необходима.

 • Microsoft

  Microsoft Corporation е компания, основана през 1975 г и развиваща дейност в областта на компютърните технологии и разработката на софтуер. Тя е първият по големина доставчик на софтуер и услуги в областта на информационните технологии. Продуктовото портфолио обхваща сървърни и десктоп операционни системи, приложен софтуер, софтуер за бази от данни, пощенски услуги, сървърна виртуализация и др. Някои от най-широко използваните продукти са: Microsoft Windows, Microsoft Office, MS Office 365, Microsoft Windows Server, Microsoft Azure, Microsoft Dynamics и др.

 • Quantum

  Quantum e водещ експерт в изграждането на решения за дисково пространство, архивиране и опазване на данни, предоставяйки интелигентни решения за запазване, споделяне и съхраняване на дигитални активи по време на целия жизнен цикъл. Ние помагаме на нашите клиенти да увеличат стойността на тези активи, за да постигнат своите цели независимо дали става въпрос за топ филмови студиа, устремени към следващ блокбъстър, учени, работещи върху следващото си научно откритие или малък бизнес, опитващ се да рационализира операциите си. С обширно портфолио от най-добрите дискове, ленти, софтуерни решения за физическа, виртуална и облачна среда, ние позволяваме на клиентите си да се справят със своите най-взискателни работни процеси и възможности.

 • VMware

  VMware е глобалният лидер при решенията за виртуализация от десктопа до дейта-центъра. Клиентски компании от всякакъв мащаб разчитат на VMware за намаляване на капиталовите и оперативните си разходи, осигуряване на приемственост на бизнеса, засилване на мерките за сигурност и присъединяване към групата на "зелените компании".

 • Veeam

  Veeam® Software разработва иновативни продукти за управление на виртуална инфраструктура и защита на данните. Veeam е международна компания с повече от 45,000 клиенти по целия свят. Veeam разширява бързо присъствието си и своята мрежа от партньори по целия свят и предлага иновативни и практически решения, за да помогне на ИТ специалистите с по-добро управление на VMware vSphere и Microsoft Hyper-V базирани виртуални инфраструктури.

 • F-Secure

  F-Secure помага на компаниите да са подготвени за всички модерни кибер атаки с най-точните възможни решения за предвиждане, предотвратяване, засичане и отговор на кибер атаки. Ние осигуряваме високо кваливицирани консултантски услуги, с цел оценяване и подобряване сигурноста на вашата компания във всеки един аспект. Свързваме хора и машини, за да предоставим ефективност и бърз ROI на инвестициите.