Новини

Новини

Назад

Стоун Компютърс и TrapX в партньорство

Стоун Компютърс добави още един партньор към портфолиото си от решения за информационна сигурност — технологичната компания TrapX.

TrapX Security е световен лидер в информационната сигурност с тясна специализация за наблюдение и превенция от кибер атаки.

Решението на TrapX — DeceptionGrid, предоставя на бизнеса:

  • Имплементиране на „капани“ в инфраструктурата на клиента;
  • Симулиране на системи в продукционна среда;
  • Проследяване на трафика и действията на злонамерени атаки, проникнали в симулираните системи;
  • Добавяне на решението към стратегията за информационна сигурност в организацията.

От технологична гледна точка, DeceptionGrid на TrapX бързо засича, заблуждава и реагира адекватно на кибер атаки в реално време посредством „Honey Pot“ технологията си. DeceptionGrid предоставя автоматизирана, изключително точна експертна и практическа информация за злонамерена дейност, която е неоткриваема за други продукти за кибер защита.

Стоун Компютърс, съвместно с партньора си от TrapX, успешно завърши проект за имплементация на DeceptionGrid, с което предостави на организацията възможност да открие, анализира и вземе мерки относно превенцията от зловредни атаки.

Стоун вече разполага с необходимата техническа експертиза за имплементиране на технологичното решение в екосистемата на организацията, което се доказва от ефикасността и успеваемостта на реализирания проект.